9 de novembre del 2012

12 de novembre a les 19h Museu Marítim BCN

 
El projecte de reforma del Port Vell i la seva conversió en una Marina de luxe ha aixecat ampolles en diferents sectors, tan per la proposta, com pel procés i la forma en què s’ha dut a terme. El motius què han portat al rebuig del projecte actual són molts, i encara més són les diferents maneres en què es pot gestionar i transformar el Port Vell.

Estem en moments de canvi, però no qualsevol canvi val; per això cal fer un repàs de les transformacions que ha patit el port vell històric (ara fa 20 anys de la primera reforma), les seves conseqüències, i discutir els motius de fons que fan que l’APB decideixi tirar endavant l’actual reforma del Port Vell, enlloc d’impulsar una reforma que tingui els veïns al capdavant. Reformar el Port Vell des de la proposta ciutadana, un repte que ara mateix cal afrontar. Perquè el port és ciutat i la ciutat la construïm entre tots/es.
ponents -  Camilo S Baquero (moderador, periodista) Francesc Magrinyà (professor de la UPC), Mercè Tatjer (geògrafa i catedràtica de la UB) Javier Moreno (plataforma Defensem el Port Vell, historiador) 
fila zero Itziar González (arquitecta) Laia Fargas (plataforma defensem el Port Vell) David Bravo (arquitecte) Daniel Jimenez Schlegl (advocat) Ramón Ribera Fumaz (seminari TAIFA) Verena Stolcke (ICA) Salvador Tarragó (SOS Monuments)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada