11 de desembre del 2010

Apunta't a la Xarxa Social contra la Corrupció

Veïns i Veïnes de Ciutat Vella i Barcelona, us convidem a crear una xarxa social contra la corrupció.  
Entra a facebook  http://www.facebook.com/xarxaCV
twitter https://twitter.com/C_CV_


Un moviment ciutadà per aconseguir que s'adoptin mesures contundents per posar a l'administració i els polítics al servei de la ciutadania. A partir d'ara us mantindrem informats de totes les actuacions que duguem a terme en aquesta campanya.
Ajuda'ns a penjar el cartell de la campanya a totes les escales del barri, una maleta transparent per dir prou a la corrupció i als apartaments turístics.
Us podeu descarregar els cartells de la campanya 
Els turistes als hotels! i les cases per als veïns! Fem una crida a senyalar els apartaments turístics del districte de ciutat vella. Envieu-nos un correu amb l'apartament de la vostra escala i nosaltres ho afegirem.
Consultar mapa 
No dubteu en col·laborar, fer-nos arribar els vostres suggeriments, o demanar informació a:
Uniu-vos al nostre grup de facebook i seguix-nos al twitter 
La Xarxa Veïnal de Ciutat Vella es persona contra la trama de corrupció al Districte.
En el marc de la CAMPANYA CONTRA LA CORRUPCIÓ: TRANSPARÈNCIA, que hem endegat la Xarxa Veïnal de Ciutat Vella, l’Associació de Veïns del Barri Gòtic i la FAVB, s’ha realitzat una roda de premsa per explicar als mitjans de comunicació els motius i el contingut de la querella, per la qual ens personem com acusació popular, a la causa oberta contra la trama de corrupció al Districte de Ciutat Vella, en relació a la tramitació de llicències il·legals d’apartaments turístics i establiments hotelers. A la roda de premsa han intervingut: Jaume Asens com advocat de la querella, Jordi Bonet en representació de la Xarxa Veïnal de Ciutat Vella, Reme Gómez per l’Associació de Veïns del Barri Gòtic i Jordi Giró en representació de la FAVB.
El Periodico 3.12.10
El Punt. 3.12.10
Associació de Veïns Barri Gòtic
Plaça Regomir, 3 pral
Barcelona 08002

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada