26 de novembre del 2018

Dissabte 24 de novembre a partir de les 12h a la cruïlla dels carrers Rull i Nou de Sant Francesc tornem a #femPlaça !

Al Barri Gòtic, a la cruïlla entre els carrers Rull i Nou de Sant Francesc, fa temps hi va quedar un petit solar, que després va ser mínimament urbanitzat i ha esdevingut una placeta.


Però per seure té només uns pobres cubs que voldrien ser bancs i no hi arriben, una font i cap paperera, Tot, sota una paret mitgera amb el seu aïllant groc al descobert i amb una pinzellada de verd totalment insuficient.
És una placeta provisional, cert, però a la qual han tingut lloc les revetlles de Sant Joan organitzades per La Negreta del Gòtic i d'altres esdeveniments, un petit espai públic al barri i també, malauradament un espai per al botellón a altes hores com a conseqüència de la sobre-explotació del barri en termes de turisme i d'oci nocturn.
Algunes setmanes enrere, un veí es va apropar per explicar que s'estava cuidant de la plaça, afegint-hi vegetació i decoració, i va explicar que volia posar-hi les papereres que hi falten, potser d'altre mobiliari.
Així, vam arribar decidir que calia fer aquest Fem Plaça Josepa Vilaret (nom real del personatge històric conegut com La Negreta, que tornem a explicar durant la trobada): espai de trobada, vermuteig i auto-construcció de paperes.
#femPlaça!
Dissabte 24/11 a partir de les 12h a la cruïlla dels carrers Rull i Nou de Sant Francesc





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada