12 de desembre del 2012

Els veïns i veïnes portem anys demanant que els pisos turístics desapareguin dels nostres edificis tant els il·legals, com els legals

El Gremi d'Hotels de Barcelona (GHB) denunciarà els pisos turístics que operen sense llicència davant de "l'Ajuntament i altres administracions", segons un comunicat de l'entitat d'aquest dimecres.
La mesura forma part d'un projecte conjunt del GHB i l'Associació Catalana d'Albergs Turístics (Acatur), que ja ha presentat 80 denúncies des de juliol, per "eradicar" aquesta activitat irregular.

Destaca la implicació del consistori en aquesta matèria, però tant el GHB com Acatur demanen "més contundència" per part del Govern municipal de CiU i la resta d'administracions implicades, i agilitat en el tancament d'aquests establiments.
Assegura que l'oferta de pisos turístics sense llicència ha augmentat "de manera desmesurada" els últims anys a la ciutat, davant de la qual cosa el sector vol protegir els seus llocs de treball i garantir els establiments legals eradicant aquesta competència que consideren deslleial.
El GHB recorda que els allotjaments sense llicència no assumeixen despeses administratives i assegura que no prenen les mesures de salut pública i de seguretat adequades als serveis i places que ofereixen, pel que constitueixen un "elevat risc" per als turistes i generen malestar veïnal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada