17 de juny del 2011

AL GÒTIC ENS MANTENIM INDIGNATS I CONTINUEM TREBALLANT

Davant d’aquells que han especulat, que han desvirtuat la democràcia. D’aquells que s’han doblegat al capital defensant uns interessos que no són els de la majoria i que han decidit ajudar als responsables de la crisi i precaritzar la vida dels que no tenim res a veure, decidim seguir aquí per dignitat, per coherència, per intel•ligència col•lectiva, sabent què, solament units tenim força i podem fer sentir les nostres veus.
Des de l’Associació de Veïns i Veïnes del Gòtic continuem la tasca que vam començar fa temps: crear comunitat, defensar els interessos dels nostres veïns i veïnes, fer aliances i treballar per a crear una ciutat millor on conviure.
Ens han donat esperança i el suport des de la via pacífica del diàleg i el que és més remarcable és que s’ha fet des de la base. No sabem quins seran els resultats, però el camí s’ha iniciat. És per aquests motius que participem a l’assemblea del Gòtic .
Un nou capitalisme ens deixa desorientats, la pressió econòmica és més depredadora que mai i la classe política no en dóna respostes.
Hem de defensar l’estat del benestar, en el ben entès que l’haguem tingut mai, treballar per consolidar un canvi de valors que estigui present per a unes normes més justes.
No podem preveure el futur, però el passat 14 de maig ningú s’imaginava el que s’estava gestant. Una mobilització ciutadana, no lligada a cap partit polític o sindical, i convocada per ciutadans indignats que a través de les xarxes socials va omplir els carrers de tot l’estat. El que podem afirmar és que avui, un mes més tard, l’escenari és diferent, és infinitament millor perquè ara hi ha una consciència ciutadana. Participarem a la manifestació del proper diumenge 19 de juny i us convidem a acompanyar-nos, a participar a l’assemblea del vostre barri, o a la nostra associació, nosaltres no ens quedarem al sofà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada