13 de maig del 2011

NO PERMETEM LA PRECARITZACIÓ DE LES NOSTRES VIDES, MOBILITZEM-NOS 14 I 15 DE MAIG

Hem cregut sempre que les persones no som mercaderia. Treballem per a crear comunitat i per a millorar la vida del nostre barri, de la nostra ciutat, de la societat en general. Com Associació de Veïns no podem deixar d’assenyalar que els resultats d’una crisis, que neix de la cobdícia d’uns i la manca de control i responsabilitat d’altres,  l’estem pagant nosaltres, els ciutadans de a peu.
Paguem els deutes als bancs, patim malversacions i corrupcions i assumim les retallades indiscriminades dels serveis públics bàsics, i ens quedem a casa donant les gràcies?
No, no podem acceptar ni acceptarem resignadament les mesures que ens volen imposar,  ni que els nostres diners i esforços se’ls enduguin uns quants sense pagar-ne les conseqüències.
Exigim un canvi de model que defensi el benefici més gran per al gruix de la societat, no la de enriquir-se i medrar a costa del nostre esforç, atenent només als interessos dels grans poders econòmics. És per això que ens afegim a la manifestació del 15 de maig.
La retallada de serveis públics bàsics afecten molt directament la nostra vida quotidiana, les nostres escoles, els ambulatoris o hospitals. No es juga amb la salut, amb l’educació, ni amb l’habitatge .El 14 de maig serem a la manifestació per a defensar que els nostres drets, no es toquen.R. Gomez
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada