9 de juny de 2008

De qui és el barri

Els veïns del Barri Gòtic fa molt de temps que estem denunciant la degradació del nostre entorn. La manca de control de l’espai públic, la inseguretat, el turisme de borratxera que no deixa dormir als veïns, la insalubritat dels nostres carrers pixats, cagats i vomitats, la prostitució més degradant que treballa al carrer havent d'aprofitar la foscor dels nostres portals, la pèrdua de botigues de proximitat, l’excés d’hotels, els pisos turístics, bars i discoteques que emmalalteixen al veí indefens deixant un patrimoni fet miques.
Tot això no s’ha produït d’un dia per l’altre, ha calgut que la premsa es fes ressò de l’estat lamentable en el qual s’ha convertit un dels barris més emblemàtics de Barcelona. Els veïns seguirem defensant el que considerem un dret inviolable, viure amb dignitat els nostres carrers.

Associació de veïns del Barri Gòtic

3 comentaris:

 1. Pel que estem visquen, el barri és d'especuladors, i d'aquells que els fan costat (regidors, tècnics, de l'Ajuntament, etc.) Si pensavem que era nostre, doncs no, nosaltres el que hem de fer és pagar i callar i donar la nostra veu i els nostres pensaments a d'altres

  ResponElimina
 2. Carrer d'en Roca

  T'espero a la cantonada
  del meu carrer
  ¡¡ tan bonic !!
  al meu barri
  que era un barri
  i ara és...no t'ho se dir

  T'espero a la cantonada,
  cantonada dels mil grocs
  grocs de pipís
  vomitades
  escopinades
  i mocs

  T'espero a la cantonada
  no triguis
  que en venen molts
  amb les breguetes baixades
  i es pixen
  en el meu món.

  ResponElimina