23 de juny del 2017

Torna la revetlla de Sant Joan al Gòtic /Nou de Sant Francesc / Josep Pijoan

Un any més celebrerm la revetlla de Sant Joan al Gòtic, al barri, entre veïnes, la nit més curta i màgica de l'any. 
Que no hi hagi cap dubte: aquesta festa està dissenyada per passar-nos-ho bé. Des de les tradicionals botifarres a la brasa fins a delicioses hamburgueses veganes; cervesa ben freda o vi de qualitat; taules i cadires per petar la xerrada amb tota comoditat i música de tots els gustos per a qui vulgui ballar.
La Negreta, espai social autogestionat del Gòtic, us ofereix tot això i més. Però la gràcia d’aquesta festa és que la fem entre totes i tots, creant així un ambient de bon veïnatge i suport mutu, cosa cada dia més necessari.
Perquè anar de festa no ens fa oblidar com és de dur resistir i sobreviure en aquest barri. El depredador negoci del turisme no solament ens dificulta la vida quotidiana; combinat amb l’especulació immobiliària incontrolada, dispara el preu de l’habitatge i ens va fent fora de les nostres cases. D’aquí, per exemple, la importància de reclamar la conversió dels antics jutjats de Via Laietana en habitatge públic per al districte.
Us convidem, doncs, a participar amb nosaltres en la revetlla del Gòtic. Per divertir-nos -només faltaria!-, per celebrar l’èxit de la lluita per recuperar el Borsí per al veïnat, per festivar la constitució del Sindicat de Llogaters i Resistim al Gòtic, el grup de veïns i veïnes que lluita contra la especulació inmobiliària al nostre barri. I, alhora, per recarregar piles i anar construint la força col·lectiva i solidària que necessitem per seguir reivindicant el dret a l’habitatge, mobilitzant-nos contra els lloguers abusius, l’assetjament immobiliari o els desnonaments. A la revetlla també resistim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada