26 de febrer de 2015

#FemPlaça 1 de març al Raval

Més enllà de les polítiques de l'ajuntament sobre espai públic (en general, mercantilistes i nefastes) als nostres barris hi ha també veïnat empoderat i conscient, que fa barri fins i tot allà on no hi havia res. Un bon exemple és l'Àgora Juan Andrés, aquest solar del carrer de l’Aurora amb Riereta, abandonat des de fa molts anys i ara recuperat per a usos comunitaris, endreçat i omplert de vida i activitat. Solar que es va alliberar per a commemorar la brutalitat i impunitat policial al Raval. Des de #femPlaça ens sentim identificades amb la seva tasca, que també és fer plaça, i fa temps que volíem venir a l'Àgora i treballar conjuntament.
Per tot això, us proposem aquest Fem Plaça, una estona de trobada lúdica en què reforçar l'espai públic, que no és oficialment públic però a la pràctica ho és més que la majoria dels racons de la ciutat, i donar-hi un contingut d'allò més senzill, natural i darrerament difícil
de trobar: tertúlia, vermut, jocs, música i aquest cop especialment centrat en el jovent. Unes hores per a dir que a l'Àgora hi cabem totes, i que hi caben moltes opcions diferents..

Fem Plaça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada