1 de febrer del 2014

AJUDEM ELS TREBALLADORS DE PANRICO !










Els treballadors i treballadores de Panrico porten des el 13 d'octubre en vaga indefinida per evitar l'ERO que  la multinacional vol aplicar a la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda.
 L'ERO afecta

  • el 73% de la plantilla al carrer
  • per els que quedin una rebaixa salarial del 18%
La vaga es justifica en el fet que la patronal (un fons inversor voltor) no ha respectat els acords de fa uns mesos en els que es van negociar i acceptar rebaixes salarials a canvi de cap acomiadament, terreny abonat per la desesperació de la plantilla donada l'insaciable actitud de la patronal que vol castigar a la planta de Santa Perpètua.

Aquest centre de treball, és l'únic que ha rebutjat l'acord firmat a Madrid per UGT i altres sindicats, fins i tot alguns membres de CCOO que en la seva assamblea l'havien aprovat, però la federació estatal de CCOO no va firmar en cap moment el pacte.
El setembre passat el consell d'administració de Panrico va anomenar a Carlos Gila per cometre el que en diuent "reestructuració" de l'empresa. Aquest Gila, malgrat les ressonàncies còmiques del seu cognom no fa riure sinó més aviat terror, és un enterrador que va dirigir la liquidació de SINTEL (filial de Telefónica): recordeu el campament de l'esperança a la Castellana de Madrid i del documental "El efecto Iguazú". També la SEDA del Prat ha conegut les seves arts.
Si contribuint a la caixa de resistència es pot ajudar a que algunes famílies passin una mica millor les greus dificultats en les que es troben, mereixia la pena.  
El Comitè de vaga Panrico Sta Perpètua ha creat una caixa de resistència per mantenir la vaga.
Es pot ingressar la quantitat que es pugui encara que sigui poca cosa...!
Compte bancari: ES55 2100 3161 38 2200094458
Veure al facebook  Panrico somos todos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada