31 de maig del 2018

Divendres 1 de juny tornem a Fem Plaça al Mercat de Sant Antoni

Després de gairebé deu anys d’obres al Mercat de Sant Antoni i voltants, volíem un entorn que afavorís el contacte veïnal i l’ús de l’espai públic. Moltes veïnes i veïns vàrem ser presents de manera activa al procés participatiu on se’ns va assegurar que era factible que una de les places del Mercat fos veïnal, en concret la que queda a la zona pacificada de Borrell entre Tamarit i Manso.
Hem fet propostes clares i concretes per a aquesta plaça i per a molts altres espais de l’entorn. Demanàvem la instal·lació de dos petits espais de joc per a la mainada a les dues places més lliures de les quatre de què disposa el Mercat, arbrat a les places i per fer l’efecte bosquet a la zona del baluard-contraescarpa. 

On són? Què se n’ha fet? Què se n’ha fet de les propostes i anhels de les noves places? I els espais enjardinats i convivencials?

Les demandes del veïnat no han estat considerades. Per això, us proposem aquest Fem Plaça a la que volem que sigui la Plaça Major del barri, una tarda de trobada lúdica i reivindicativa, en què recuperar l’espai públic i donar-hi un contingut d’allò més senzill, natural i darrerament difícil de trobar: tertúlia, berenar, jocs... Unes hores per a dir que volem gaudir de l'espai públic i no només fer compres, volem i Fem Plaça!

Volem la placeta del veïnat al Mercat, ara!
Reivindiquem la Plaça Major de Sant Antoni!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada