16 de gener del 2017

El Borsí pel Barri assemblea oberta el 19 de gener a les 19 a la plaça de La Veronica

Davant de l'aposta del govern municipal per privatitzar el Borsí, des de la plataforma El Borsí per al Barri veiem més necessària que mai l'aglutinació de forces  de cara a plantejar-ne oposició.
El Borsí ha de ser, per sobre de tot, aposta social i cultural per construïr un barri on els veïns i veïnes siguem els i les protagonistes!!
Per tot això, convoquem a veïnat, col·lectius i associacions que donin suport i col.laborin amb la reivindicació, a una assemblea oberta on explicarem la situació actual i debatrem quins han de ser els següents passos a  seguir.
El barri Gòtic pateix, de sempre, un menyspreu per part de les administracions, que veuen el nostre barri com una font de negoci i com una mercaderia. Ciutat Vella s'ha convertit, amb el beneplàcit de l'administració, en un parc temàtic on la indústria turística i immobiliària ha fet el que ha volgut. A conseqüència d'això, cada cop som menys veïnes les que podem resistir a l'assetjament, ja sigui directament immobiliari o a causa de la massificació i tematització de l'espai públic i el comerç.
Patim una insuportable absència d'equipaments, de places i carrers on poder desenvolupar-nos com a persones.
La plataforma El Borsí per al Barri creiem que el Borsí representa una molt bona oportunitat per omplir, de nou, de vida veïnal el Gòtic. La centralitat i simbologia de l'edifici són inigualables per tal d'aconseguir aquest objectiu. Volem un espai d'ús 100% públic, on els veïns i veïnes puguem generar projectes culturals intergeneracionals, cooperar, créixer i relacionar-nos fora de la dinàmica mercantilista a la qual han sotmès Ciutat Vella.
L'assemblea oberta serà el proper dijous 19 de gener a les 19h a la plaça de la Verònica. 
Us hi esperem! Construïm junts/es un projecte per al Borsí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada