16 de març del 2016

L'ABTS convoca dijous 17 de març a les 18:30 carrer Portal de Santa Madrona cantonada carrer Mina (Les Drassanes)

L'habitatge el volem per viure-hi, no per viure'n










fem la CONVOCATÒRIA de la CONCENTRACIÓ en aquest indret , perquè és  on ESTÀ PREVIST CONSTRUIR ELS MACRO  HOTELS DE LA CADENA  PRAKTIK. 
Un cop més queda demostrada la voracitat d’un sistema econòmic especulatiu que s’enriqueix a costa del benestar dels seus veïns. Han segrestat de la vida quotidiana d’un barri el mercat municipal  de la Boqueria,  que s’ha transformat en un gran restaurant per a turistes de pas. Ara mouen el centre d’urgències de Perecamps perquè la narcosala Baluard,  que es troba a la muralla del Museu Marítim està ocupant un lloc clau i massa prop del complex hoteler que es pretén construir.
Veiem paradoxalment com cada dia emergeixen projectes com ara l’hotel Marriot a Santa Caterina, el Catalonia al carrer Magdalenes, el que Núñez i Navarro vol construir al carrer del Rec Comtal entre molts altres, la privatització elitista del Port Vell , la construcció de l’Hermitage o l’impacte de l’increment de creuers al port.
Per això diem que aquest PEUAT que s’ha aprovat inicialment és insuficient, parcial i allunyat del decreixement turístic que reclamem a nivell de ciutat i atenta amb el dret a l’habitatge.
Hem d’aturar la bombolla turística. #DecreixementTurístic a tot Barcelona!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada