10 de març del 2014

Us convoquem a la concentració dia 12 de març a les 17:50 hores plaça Bonsuccès 3, Consell Escolar de Districte

A l'atenció del Departament d'Ensenyament.

A la progressiva reducció de recursos humans i econòmics dels ultims anys s'afegeix l'augment de la ratio a 30 alumnes anunciat als centres de Ciutat Vella a Barcelona.
La comunitat educativa de l'INS Miquel Tarradell vol manifestar la seva indignació davant  la que considerem la darrera mostra de menyspreu i insensibilitat de 
l'Administració  envers la nostra feina, els alumnes i les seves famílies.
El nostre alumnat mostra dia a dia una capacitat increïble per aprendre, per viure, un enorme potencial humà i d'aprenentatge, però també uns condicionants que obstaculitzen cada vegada més el seu camí. Hem de declarar que ja ara ens trobem al límit de la nostra capacitat de poder donar resposta a les seves  necessitats educatives.
En conseqüència, demanem a l'Administració educativa que es comprometi per escrit i oficialment a no fer efectiu aquest augment de la ràtio a centres com el nostre de tan alta complexitat (amb la diversitat que implica un alumnat amb més del 90% d'origen estranger, un altíssim percentatge del qual pateix dificultats socioeconòmiques afegides) La ràtio actual ja és una xifra prou elevada i difícil de gestionar per garantir la igualtat d'oportunitats i la convivència.

Esperem que la nostra demanda sigui atesa al més aviat possible.
Consell Escolar de l'INS Miquel Tarradell     6 de març 2014

 
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada