13 de març del 2013

Ciutat Vella per l'educació pública


L’educació és un dret fonamental de totes les persones i el sistema educatiu públic la forma de garantitzar-lo de forma universal, fent possible la cohesió social i la igualtat d’oportunitats. Assitim al fet que es rescatin bancs amb diners públics, que eslcatin els escàndols de corrupció per tot arreu i que a la vegada, ens retallin els drets més fonamentals, el dret a l’educació, a la salut, a un habitatge digne.
Les retallades en les nostres escoles estan dinamitant aquest dret humà a casa nostra, defensem l’escola pública, un sistema educatiu de qualitat, inclusiu, democràtic i participatiu. Per fer-ho possible cal dotar a les escoles dels recursos materials i de professors/es al llarg de tot el procés educatiu. Prou retallades dels nostres drets!
El proper divendres 15 de març convoquem a un acte reivindicatiu des de l’assemblea de personal docent, AMPAs i AAVV de Ciutat Vella per defensar l’educació pública al nostre districte.
Lloc: Plaça Sant Miquel (darrera la plaça de Sant Jaume)
Hora: 17.30hs

 Ens trobarem mares, pares, professorat i veïns/es del districte, des de cada escola vestits de groc i amb una pancarta i xiulets per fer soroll!
A més, hi haurà la geganta dolsirena, els xanquers del Casal Infantil del Pati LLimona, cançons de la coral Cor Calipso i altres grups. També realitzarem un PhotoCall amb infants i famílies. Per tancar aquest acte reivindicatiu, llegirem un manifest conjunt i l’entregarem al Registre d’Ensenyament.
Esperem que hi siguem tots i totes!

Si no ho heu fet encara, signeu la iniciativa ciutadana Plataforma 03BCN
http://plataforma03bcn.blogspot.com.es/2012/12/defensem-el-0-3-primera-iniciativa.html

Les AMPEs del nostre barri:
http://ampabaixeras.blogspot.com.es/
http://ampacarabassa.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada