1 d’abril del 2012

Aturem l'Eurovegas

El projecte de transformació del Port Vell i l'Eurovegas duen la mateixa etiqueta. 

L'associació va rebre aquesta demanda de suport que us la fem extensiva i a la qual ens adherim en contra del projecte de l'Eurovegas que el Govern, tot i sabent que empenyorem el futur equilibri mediambiental del Delta del Llobregat i que destruirà la pròpia economia productiva local cap a un tipus de negoci depredador, està negociant per portar-ho a la zona.


PLATAFORMA ATUREM L'EUROVEGAS

S'ha endegat una plataforma ciutadana que es diu "Aturem Eurovegas - Salvem el Delta del Llobregat" per a aturar aquesta boixaria i demanar suport a la campanya.

A traves del nostre bloc volem donar altres punts de vista diferents del que es donen als medis de masses per tal d'informar a la gent dels aspectes negatius d'un projecte d'aquestes característiques..

Podeu veure el manifest aquí

Per donar-nos suport (a títol personal o com a entitat) només heu de respondre a aquest correu (si no us heu adherit abans; perdoneu si ho rebeu dos cops).

Des d'aqui volem enviar unes GRÀCIES de dimensions planetàries: des de la plataforma SOS Deltaentre altres, portem molt de temps treballant al delta i ens sentíem molts sols, com diu un company, com els "irreductibles gals". Però en aquests dies hem rebut molts correus de suport, la gent ha vingut massivament a les assemblees (tot i que no era a Barcelona) i s'ha involucrat amb un carinyo que no esperaven... carinyo per la causa: el territori, la natura, i el delta. 

La gent s'ha bolcat, especialment la comissió del Manifest, que ha fet un treball extraordinari!

Algunes informacions que poden ser del vostre interès:
  • presentació de la plataforma en roda de premsa, aquest dijous
  • aquí podeu veure algunes de les accions en que estem treballant
Si vols ajudar com a voluntari, contesta... ja! :)

Es prega difusió!
Salut i força!
Eva (equip de Comunicació de SOS-Delta i Aturem Eurovegas)
http://www.facebook.com/Plataforma.Stop.Eurovegas
http://aturemeurovegas.wordpress.com/
http://www.facebook.com/pages/SOS-Delta-Llobregat/335643343134942
http://sosdeltallobregat.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada